sekspop-banner

Wat is een sekspop?

Een sekspop is een kunstmatig nagemaakt mensenlichaam met meestal openingen bij de vagina, anus en mond waarin penetratie kan plaatsvinden. Sekspoppen worden in de volksmond ook wel opblaaspoppen, love dolls of neuk poppen genoemd.

De klassieke sekspoppen zijn herkenbaar aan de ronde mond en wijd openstaande ogen. Onderscheid kan worden gemaakt in sekspoppen van plastic. Dit zijn de klassieke opblaasbare opblaaspoppen. Uiteraard zijn deze sekspoppen geschikt als masturbator voor mannen maar opblaaspoppen worden ook vaak gegeven als cadeau bij bijvoorbeeld een vrijgezellenfeest. Er zijn trouwens ook mannelijke opblaaspoppen verkrijgbaar. Dit zijn sekspoppen met een kunstmatige penis en een mannelijk gezicht. Kenmerkend aan de opblaaspoppen zijn de geringe kwaliteit. Meestal gaan opblaaspoppen (tussen 20 en 60 euro) snel stuk. Vaak al na enkele keren te zijn gebruikt. Het materiaal scheurt of er ontstaan gaatjes of oneffenheden bij de openingen.

Levensechte sekspoppen worden ook wel realdolls genoemd. Ze zijn veel beter van kwaliteit ten opzichte van de opblaaspop. Realdolls zijn gemaakt van goed materiaal en de openingen bij de vagina, anus en mond zijn veel zachter en voelen natuurlijker aan door gebruik van siliconen. Levensechte sekspoppen bevatten vaak levensechte vormen zoals billen, borsten, kont. Ook het gezicht is meer natuurlijk met echt lijkende ogen, oren, mond, neus en haar. De levensechte sekspoppen zijn dan ook een stuk duurder en komen in de prijsklasse van 100 tot zelfs duizenden euro’s!