Waarom een sekspop?

Waarom een sekspop?

Eenzaam en behoefte aan seks? Koop een sekspop!

Iedereen heeft behoefte aan affectie en seks. Wat een sekspop, zoal wel niet kan meemaken en wat voor een soorten er wel niet zijn…

http://plzcdn.com/ZillaIMG/80789d59ed2dfd656d4b9f8934a04220.jpg

Levensecht?

Dit artikel gaat overl levensechte voorwerpen. Wat maakt een levensecht voorwerp, zoal mee, in het leven als voorwerp? Wij mensen vinden het veelal helemaal niets om als voorwerp behandeld te worden.
In dit artikel wordt het wel en wee van de sekspop te belichten.

Wat is een sekspop?

Een sekspop is te koop als opblaaspop of als levensechte pop. Levensechte sekspoppen worden ook wel realdolls genoemd, welke niet van echt te onderscheiden zijn. Beiden met veelal een subtiele benadrukking van de grote hunner geslachtsdelen dan wel mond. Bij levensechte poppen wordt gebruik gemaakt van natuurlijke materialen, welke werkelijk aanvoelen als ‘mensenvlees’. Zo’n natuurlijke variant is een levensechte kopie van de mens. Veelal betreft dit een vrouwelijke opblaaspop, daar de kopers vaak mannen zijn. Achter de vaginale opening wordt meestal een levensecht aanvoelende masturbator geplaatst. Dit kan eventueel ook bij de anus voor anale penetratie of bij de mond voor orale seks.

Voor de eenzame man (of vrouw)

Sekspoppen, niet iedereen heeft ze in huis. Toch is er een markt voor. Veel mensen blijven eenzaam dan wel partnerloos. Single zijn is niet vreemd meer; eigenlijk is het zelfs een cult op zich te noemen. Sommigen kiezen vanuit hun zijn voor het single-dom, anderen weer, omdat ze simpelweg de ware Jacob of Jacoba maar niet tegen komen. Niet iedereen is blij met een partnerloos bestaan en is op zoek naar liefde en affectie. Maar wat nu als er geen levende wezens in de buurt zijn, die aan dit impuls gestalte kunnen geven? Mislukte dates, de ene afwijzing na de andere, de ene domper na de andere; iedere keer lijken ze weer op elkaar…
Daarom kiest een groep mensen, voornamelijk mannen voor iets anders, namelijk de sekspop.

Voordelen van een sekspop:


Je pop zal je nooit afwijzen en je voor altijd liefhebben. Nooit zal zij opstandig zijn. Onvrede kent deze pop niet. Deze pop raakt bevredigt als haar gebruiker bevredigt raakt. Handig in het gebruiksgemak. Clean, als je de pop vervolgens goed reinigt en deze alleen voor privé-gebruik aanwendt.  hebben. Dit is waarom kopers ook geïnteresseerd zijn. Afwijzing en onvrede zal de pop niet kunnen uiten. De kans op SOA’s is uitgesloten.

Bron: http://lucifall.plazilla.com/page/4295039268/eenzaam-behoefte-aan-affectie-overweeg-een-sekspop-realdoll