Skip to main content
Tips sekspoppen

Tips

Je hebt waarschijnlijk weleens zo’n typische opblaaspop gezien. Studenten hangen ze graag over hun balkon en ze worden nog weleens voor de grap cadeau gedaan aan vrienden. Dit soort opblaaspoppen is weinig aantrekkelijk, niet op z’n minst natuurgetrouw en soms ronduit lelijk. Er zijn echter ook zeer natuurgetrouwe – bijna levensechte –  opblaaspoppen op de markt, die soms tienduizenden euro’s kosten.Hieronder lees je enkele tips m.b.t. opblaaspoppen…

1: Details bepalen “geloofwaardigheid”

Een opblaaspopis een levensgrote replica van een (doorgaans vrouwelijk) lichaam. De opblaaspop staat ook wel bekend als sekspop of “love doll”, omdat ie veelal voor seksuele doeleinden wordt gebruikt. Hoe meer details, des te mooier de kenmerken, features, karakteristieken en uiterlijkheden van de pop.

2: Goedkope sekspop

Opblaaspoppen zijn al verkrijgbaar vanaf 15 à 20 euro. Een dergelijke opblaaspop ziet er weinig realistisch uit. De duurste opblaasbare sekspoppen kosten ongeveer EUR 500,-. Deze opblaaspoppen zien er al wat natuurgetrouwer uit, maar hebben nog steeds een popachtig uiterlijk.

3: Real doll

Er zijn ook superrealistische poppen op de markt die tot EUR 40.000,- op moeten brengen. Deze love dolls staan bekend als ‘real dolls’ of ‘realdolls’.  Ze hebben een aluminium skelet en een omhulsel van siliconen. Ze hoeven dan ook niet te worden opgeblazen. De duurste ‘real doll’ modellen zijn nagenoeg levensecht dankzij natuurgetrouwe huid, een geloofwaardige gezichtsuitdrukking en levensechte details, zoals ogen, lippen, haren en nagels. Daarnaast kan je het zelf ook nog veel realistischer maken door de pop uit te dossen met bijvoorbeeld sexy lingerie.

4: Reinigen

De “genotsingangen” van een opblaaspop of sekspop bepalen de functionaliteit ervan. Sommige sekspoppen hebben enkel een vagina-opening, andere hebben ook een mond en/of anus. Het is belangrijk dat je een opblaaspop in zijn algemeenheid – maar vooral ook de openingen – goed reinigt met een zogenaamde toy cleaner. Op die manier voorkom je infecties en gaat de pop een stuk langer mee.

Bron: https://www.salusi.nl/opblaaspop-tips-sekspoppen-real-dolls/