Skip to main content
Levensechte sekspop

Koop een levensechte sekspop

Heb jij ook zo’n zwaar en saai leven? Is je sekspop te stil? Lees dan snel verder over de nieuwste ontwikkeling van Realdolls, ook wel siliconen sexpoppen genoemd. Poppenmeester Matt McMullen gaat de markt namelijk overspoelen met anatomisch correcte vrouwenpoppen, met een kunstmatige intelligentie. Een relatie met een sekspop is dichterbij dan ooit! Het is alleen wel even zoeken waar je zo’n pop kunt aanschaffen. We hebben even moeten zoeken maar op dit overzicht voor Realdoll webshops vind je een top 5.

De naam van het nieuwe, libido-opwekkende prototype uit de Realbotix-serie is Harmony. In tegenstelling tot de huidige ‘klassieke’ bedpartners die het bedrijf fabriceert zal deze pop eigenaars niet alleen tegemoet komen in al hun plastische en elastische lusten, maar ook actief mee kunnen doen in het spel der liefde. Harmony zal haar gezicht kunnen bewegen, haar benen kunnen spreiden (automatisch!) en haar eigenaar kunnen overspoelen met liefdevolle woorden op maat.

“Vanaf 2017 is er al voor 9.000 euro een AI hoofd te koop.”

McMullen legt in een mail uit dat “de pop met behulp van stem- en gezichtsherkenning kan reageren. Daarnaast zit er een accelerometer in zodat er ook feedback kan komen op aanraking. De pop zal op een gegeven moment haar eigen karakter tonen.” Elke gebruiker kan zijn of haar pop aanpassen aan zijn eigen (seksuele) voorkeuren en voormalige gebruikerservaring. De kunstmatige nymfomaan kan zich dan volledig aanpassen aan de speciale interessegebieden van de koper.

Het verwachtingsvolle gezicht van Harmony. Alle beelden: Abyss Creations

Als creatieve directeur en bedrijfsleider van Abyss Creations, maker van de RealDolls, vervult McMulllen zijn grote droom. In een interview met de New York Times vertelt hij dat hij altijd al vrouwen wilde namaken. Met de nieuwe AI-opties vervult hij zijn droom.

“De wiskunde van seks is heel simpel. Het is hetzelfde als Rock Band spelen. Als je op het goede moment op het goede knopje drukt kom je door de levels heen.”

Hij zal ooit een echte persoonlijkheid maken: de perfecte namaakvrouw, voor iedereen die te schuw is om een echte aan te spreken.

Hij kan de natte droom van elke koper namaken – van oogkleur, borsten tot vaginacompositie, alles kan aan de hand van persoonlijke ideeën worden gevormd – om vervolgens te worden verstuurd in een mooie doodskist. En mocht de koper ooit klaar zijn met zijn pop, dan is het uiteraard makkelijk de vrouw te verbergen op zolder of onder de grond in de tuin.

De gelakte teennagels zijn bij de prijs inbegrepen.

De AI van de pop zal werken met behulp van de cloud, maar kan ook offline functioneren. Je pop zal dus niet plotseling een saaie doos worden als je wifi wegvalt.

Het is ook makkelijk om de soort plastic vrouw die je op dat moment ambieert aan te passen. “Als je een keer wil vreemdgaan kan je de stem van je pop veranderen. Het is zelfs mogelijk met behulp van motoren in het gezicht van de pop de uitdrukking compleet te veranderen en zo een nieuwe persoonlijkheid te creëren,” zegt McMullen.

“De pop is uitnodigend, makkelijk beschikbaar en bovenal sexy.”

Natuurlijk zijn er ook problemen met een pop die gebruikt maakt van de spreekfunctie van Siri. De grootste angst van de maker is namelijk dat mensen afgekeerd raken van de pop door domme antwoorden waardoor al hun seksuele frustraties opgekropt worden en ze slechte tv-programma’s moeten gaan kijken. “We moeten oppassen met de AI. Het is niet de bedoeling dat klanten nooit meer met de pop naar bed willen omdat ze denken: Oh, nee. Mijn pop is te dom!” zegt McMullen.

McMullen is hard aan het werk om de pop af te krijgen voor het eind van 2016. Dan zullen de nieuwste generatie seksspeeltjes in ieder geval de mogelijkheid hebben een AI-hoofd op hun schouders te plaatsen.

De combinatie zal beschikbaar zijn in 2017 voor een schappelijke 9.000 euro – al zal de prijs waarschijnlijk hoger zijn als er ooit een volledig uitgeruste seksrobot van de fabrieksbanden rollen. McMullen verwacht dat die variant ongeveer 60.000 euro zal gaan kosten. Dan hoef je gelukkig geen rekening te houden met voedsel, nieuwe kleren of dure vakanties. Totdat je je Realbotix moet laten repareren.

Bron: http://motherboard.vice.com/nl/read/de-ki-sekspoppen-van-realdoll-tonen-hun-ware-karakter