De beste sekspoppen

De beste sekspoppen

In dit artikel schrijft Luna van Claximaal.nl haar ervaring aangaande diverse opblaaspoppen.
Bron: http://climaximaal.nl/opblaaspoppen-reviews/

Ieder z’n ding en ik wil helemaal niemand veroordelen of uitlachen, maar mannen die het doen op een sekspop, op een opblaaspop dus, heb ik nooit begrepen. Het heeft iets sneus, iets zieligs, iets heel goedkoops. Ik herinner me een aflevering van Sex voor de Buch (volgens mij herinner ik me trouwens alle afleveringen) waarin ene John met een enorm enthousiasme een opblaaspop neukte. Tijdens het neuken schold John de opblaaspop uit voor ‘vuile hoer’ en ‘vuile slet’. Na afloop zei hij iets in de richting van: “Wat ik met deze opblaaspop kan, dat kan ik ook met jou.” Daarmee bedoelde hij z’n vriendin.

Ik denk dat ik het gebruik van opblaaspoppen vooral zo sneu vind, omdat de opblaaspoppen er over het algemeen ook vreselijk sneu uitzien. Je kan ze elke huidskleur geven, je kan op de verpakking zetten dat ze een levensecht kutje heeft, je kan foto’s van popsterren op het plastic hoofd afbeelden, maar het is en blijft een onbeweeglijk stuk plastic. Dat je waarschijnlijk binnen no time lek neukt.neukpop
“De haren voelen realistisch aan, maar zijn alleen bovenop bevestigd, waardoor het effect verdwijnt als de pop op haar buik ligt of heen en weer schudt. Verder is de pop van fijn materiaal gemaakt, heeft ze een realistisch gezicht en mooi gevormde borsten.”

“Suggereert niet wat op de verpakking staat. Lelijke gezichtsuitdrukking, niet bewegende ledenmaten, geslachtsdeel niet natuurlijk aangebracht.”

“Product zelf is okay. Had wel iets meer van de inhoud verwacht , reclame op buitenkant geeft een andere personage aan.”

“Voor de prijs heb je een heerlijke sekspop, de haren brengen haar wat meer tot leven als ze je pijpt en dit maakt het echt heerlijk, grote borsten en je kan hier veel standjes mee bereiken. Prima product, na 5 keer gebruik nog steeds niet lek en nog steeds even lekker.”

“Ik ben zeer tevreden over mijn opblaaspop, eerlijk gezegd heeft ze mijn verwachtingen overtroffen. Als ik dan toch iets moet zeggen hadden haar gaatjes wel ietsje dieper gemogen en zou het maagdenvliesje wel iets simpeler te verwijderen mogen zijn.”

“Het is wel een beetje vertekend, want de pop is heel anders dan de verpakking laat zien.”

“Hoewel haar gezicht er niet echt aantrekkelijk uit ziet, is het toch best wel een genot om met deze opblaasdame te wippen. Die grote opblaastieten zijn wel apart.”

“Het hoofd van de pop is niet dezelfde afbeelding als op de site, het hoofd ziet er in het echt een stuk realistischer uit.”opblaaspoppen2

Ik denk dat de mond van de vriendin van John, na het zien van de beelden van Sex voor de Buch voor eeuwig in eenzelfde uitdrukking is blijven staan als die van een opblaaspop.